Fiskebutik & Røgeri

Om Fiskercompagniet

Ægteparret Inger og Per Andersen har siden 1987 drevet en af byens ældste virksomheder, Fiskercompagniets Detailhandel. Deres mål har været at skabe en moderne fiskeforretning, hvor frisk fisk og smagfulde færdigretter med fisk langes over disken. Og dét er i den grad lykkedes. 


I 2014 blev butikken renoveret, så lokalerne er nye og lækre, mens den hyggelige historiske stemning er bevaret. Overalt hænger gamle og originale navneskilte fra de både, der gennem tiden har fisket fra Vorupør, og de modige kan kigge ned i bassinet med store, levende hummere. 


I det nyrenoverede køkken laver personalet alle de retter, som kunden drømmer om, og der udvikles hele tiden nye, spændende retter til glæde for alle fiskeglade kunder. Vi ryger desuden selv vores røgvarer i vores gode rygeovne, så der er garanti for friskhed og god smag.

Kom forbi og bliv inspireret

Uanset om det er Inger, Per eller en af deres flinke medarbejdere, der står bag disken, så bydes du varmt velkommen i butikken. Vi er altid glade for at give dig gode råd til, hvordan du bedst tilbereder din fisk, og hvad der er godt at servere til. Vores sortiment varieres efter sæson og udvikles hele tiden, så hvert besøg hos Fiskercompagniets Detailsalg byder på spændende overraskelser.

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:30

Tirsdag Lukket

Onsdag 10:00 - 17:30

Torsdag 10:00 - 17:30

Fredag 10:00 - 17:30

Lørdag 10:00 - 17:30

Søndag 10:00 - 17:30